BENVINGUTS

logoBenvinguts a la nostra nova web!!

Ho hem portat en secret, peró per fi us podem ensenyar el perquè hem tingut la nostra web i la botiga online tancada durant uns 2 mesos!

Ho hem canviat tot. Hem fet un salt de qualitat molt important que ens ha de permetre estar a l'alçada de les més grans botigues online del país. Millor disseny, encara més seguretat (creieu-me, la part més complicada de la programació web) i el que més ens ha costat, abandonar aquell fons taronja que tant us agradava..(molts van estar els correus electrònics que rebiem dient que no els hi agradava). 

Sóm 2.0, i com a tal a partir d'ara trobareu moltes coses navegant per la web, promocions, ofertes, concursos, ... us demanarem que valoreu els nostres productes, que busqueu coses als nostres facebook, twitter, etc. i presentarem en exclusiva a través de la web totes les novetats que arribin a la botiga.

I una cosa molt important que no em vull deixar, a Teixits Agell hem fet una gran aposta com a botiga catalana (la veritat és que el meu avi Jaume ja ho feia així), si un producte el podem trobar a Catalunya, aquest serà el que venem. Com a mostra d'aixó, tots els articles de la botiga sobiranista són fabricats i confeccionats a Catalunya.

I si encara no coneixeu la nostra botiga física de Salt (Girona), busqueu un forat per a visitar-nos. Els nostres més de 400m2 us deixaran bocabadarts.

BENVINGUTS!!

 

ESTELADES, SENYERES, COMPLEMENTS SOBIRANISTES, ...

POLO AL VENT EST 51c1cf2a8df9cVisiteu la nostra BOTIGA SOBIRANISTA! 

Podreu trobar la més gran col·lecció d'estelades i senyeres de tot tipus. Per interior, exterior, per nens, per les mascotes de casa, ningú ni cap lloc es pot quedar sense exhibir la nostra ensenya, compra una estelada!

També hi trobareu una gran quantitat de productes i complements independentistes (clauers, adhesius, imants, polseres, penjolls, fundes nòrdiques, mantes, ...).

I el més important de tot, tots els nostres productes independentistes, estan fabricats i confeccionats a Catalunya!

En exclusiva a teixitsagell.com, també trobareu les samarretes i polos de la marca TOCACOLLONS, la primera marca de roba tocacollons amb aplicacions exclusives de patchwork fet a mà.

Sigues tocacollons i compra a teixitsagell.com!! Comprar una estelada mai havia estat tan fàcil! 

 

COMPRAR PATCHWORK ONLINE

ESPIRALS NEGRE I 515049a36829fA teixitsagell.com som especialistes en patchwork!

Fa ja molts anys que a Teixits Agell vàrem decidir especialitzar-nos en robes i accessoris de patchwork. A la nostra botiga de Salt (Girona) tenim més de 2500 robes de patchwork diferents. Degut a la alta rotació de peces que tenim, ens ès francament impossible penjar totes les robes online. Tot i això ja en tenim més de 400 i cada dia les anem augmentant.

Comprar robes a teixitsagell.com és molt fàcil. Les venem per unitats de 20cm de llarg (l'amplada de la roba pot variar). Només ens han de demanar tantes unitats de la roba fins arribar a la quantitat que necessitin. Per exemple, si necessiten 1 metre de roba, n'han de comprar 5 unitats, si en necessiten 2 metres, n'han de comprar 10 unitats.

Comprar robes a teixitsagell.com és més fàcil que comprar-les als Estats Units. La majoria de les robes les importem directament d'allà, i les podem fer arribar a casa vostre en 24h.

A part de tot el que podeu veure a la web, podem aconseguir qualsevol accessori per a patchwork i/o manualitats que podeu necessitar. Només ens ho heu de demanar via el formulari de contacte de la web i us informarem al respecte.

No perdeu la oportunitat de fer-nos una visita a la nostra botiga de Salt (Girona). Aprofiteu la excursió per a disfrutar de Girona, una de les ciutats més maques del món, on a part de venir a la nostra botiga, podreu disfrutar de la millor gastronomia del país i d'indrets i racons espectaculars.

VINE A GIRONA, VINE A TEIXITS AGELL!