COMPRAR PATCHWORK ONLINE

ESPIRALS NEGRE I 515049a36829fA teixitsagell.com som especialistes en patchwork!

Fa ja molts anys que a Teixits Agell vàrem decidir especialitzar-nos en robes i accessoris de patchwork. A la nostra botiga de Salt (Girona) tenim més de 2500 robes de patchwork diferents. Degut a la alta rotació de peces que tenim, ens ès francament impossible penjar totes les robes online. Tot i això ja en tenim més de 400 i cada dia les anem augmentant.

Comprar robes a teixitsagell.com és molt fàcil. Les venem per unitats de 20cm de llarg (l'amplada de la roba pot variar). Només ens han de demanar tantes unitats de la roba fins arribar a la quantitat que necessitin. Per exemple, si necessiten 1 metre de roba, n'han de comprar 5 unitats, si en necessiten 2 metres, n'han de comprar 10 unitats.

Comprar robes a teixitsagell.com és més fàcil que comprar-les als Estats Units. La majoria de les robes les importem directament d'allà, i les podem fer arribar a casa vostre en 24h.

A part de tot el que podeu veure a la web, podem aconseguir qualsevol accessori per a patchwork i/o manualitats que podeu necessitar. Només ens ho heu de demanar via el formulari de contacte de la web i us informarem al respecte.

No perdeu la oportunitat de fer-nos una visita a la nostra botiga de Salt (Girona). Aprofiteu la excursió per a disfrutar de Girona, una de les ciutats més maques del món, on a part de venir a la nostra botiga, podreu disfrutar de la millor gastronomia del país i d'indrets i racons espectaculars.

VINE A GIRONA, VINE A TEIXITS AGELL!